-->

ВОЗБУДА ЗА СЕКОГО И СЕКАДЕ

SUZUKI не произведува само автомобили, мотоцикли и бродски мотори, туку создава идеи кои го прават нашиот секојдневен живот поубав и инспиративен.

SUZUKI не следи правила освен една мантра - да извлече максимум од секој ден.

SUZUKI секогаш ги става клиентите на прво место - нивната позитивна емоција, нивната максимална безбедност и нивната секојдневна удобност се предводници во развојот на кој било производ.

SUZUKI - Way of Life!

slider1

Историја

Во 1970 година, за прв пат го интегриравме системот за погон на четири тркала (4WD) во JIMNY, LJ10, следејќи ја нашата желба да обезбедиме поголема самодоверба и нови хоризонти за нашите клиенти.

По 50 годишното искуство, денес ја редефиниравме нашата 4WD технологија и ја именувавме како ALLGRIP. Без разлика дали возите по тешки патеки со многу вртења, необични терени, влажни или снежни патишта, со ALLGRIP го контролирате возењето и поставувате нови насоки.
Прочитај повеќе

Хибридна технологија

Сега купувањето автомобил со хибриден систем е полесно од кога и да било! Иновативната технологија ХИБРИД на SUZUKI е достапна за секого и истата нуди многу придобивки:

Прочитај повеќе

4X4 ВОЗЕЊЕ ЗА СЕКОГО

Без разлика дали возите по тешки патеки со многу вртења, необични терени, влажни или снежни патишта, со ALLGRIP AUTO / SELECT / PRO го контролирате возењето и поставувате нови насоки.

Повеќе

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА И ПАТНА ПОМОШ ЗА НОВИ ВОЗИЛА

7 years warranty

Со купување на ново SUZUKI возило започнува и нашето возбудливо долгорочно пријателство. За таа цел на нашите нови клиенти им нудиме 5-годишна гаранција за сите модели на автомобили и 5 години бесплатна помош на пат.

Прочитај повеќе
hakuto-text