-->

Продолжена гаранција и бесплатна помош на пат

Со купување на ново SUZUKI возило започнува и нашето возбудливо долгорочно пријателство. За таа цел на нашите нови клиенти им нудиме 5-годишна гаранција за сите модели на автомобили и 7 години бесплатна помош на пат.

  

SUZUKI користи високо квалитетни материјали и најсовремена технологија за да обезбеди совршена сигурност и максимална безбедност на нашите возила.

Сигурни сме дека секој нов SUZUKI модел ќе Ви понуди безгр ижно и секојдневно функционирање, согласно обемните спроведени тестови во однос на квалитетот, сигурноста и удобноста на нашите возила.

Со сите нови автомобили SUZUKI следува со гаранција од:

  • 5 години или 100.000 Km (зависно што прво ќе се исполни) за механички / електрични делови
  • 12 години за каросерија (6 години за JIMNY)

5-годишната гаранција се нуди бесплатно за сите нови автомобили SUZUKI, без оглед на моделот, и се применува и во случај на препродажба на автомобили.

Продолжената фабричка гаранција Ви носи:
  • Континуирано работење на автомобилот
  • Повисока вредност во случај на препродажба на автомобилот
  • Зголемена доверба во автомобилот

Единствениот предуслов за горенаведените придобивки е во текот на седумте години, периодичното одржување на возилото да се врши во рамки на овластената услужна мрежа на SUZUKI и согласно препораките на производителот.