Можност за кредитирање со 3.75% камата. Месечна рата од 191 €

Новиот Swift Hybrid - достапен за 12.980 €

Swift Hybrid 1.2 Dualjet GL | 90 КС 

од 13.990 €

12.980 €

Комплетна листа со опрема за Swift Hybrid тука

Ценовник за Swift Hybrid тукa