Можност за кредитирање со 3.75% камата. Месечна рата од 190 €

Новиот Ignis Hybrid - достапен за 12.960 €

Swift Hybrid 1.2 Dualjet GL | 90 КС 

од 13.990 Евра

12.960 €

Комплетна листа со опрема за Ignis Hybrid тука

Ценовник за Ignis Hybrid тукa