-->

Оригинални резервни делови

Секој SUZUKI модел е произведен со оригинални резервни делови на SUZUKI кои имаат оптимален дизајн и кориснички спецификации за моделот. Секој резервен дел поминува низ процес на сериозно тестирање за да обезбеди максимални перформанси, висок квалитет, издржливост, безбедност и удобност.

Препорачуваме употреба на оригинални резервни делови SUZUKI и масла за какво било поправање или одржување на возилото.

Периодичното одржување и заменувањето на потребните материјали и резервни делови е клучот за безбедно, удобно и долготрајно работење на вашиот SUZUKI автомобил.

Избирајќи ги оригиналните резервни делови на SUZUKI и овластените продавници за поправка на SUZUKI, можете да го одржите вашиот SUZUKI автомобил во совршена состојба. Преку овој начин ќе бидете одлично услужени и ќе одржувате поголема вредност на препродажба.

Овластената услужна мрежа НА SUZUKI со задоволство ќе ги сервисира сите информации во врска со вашето возило. Со своето искуство и знаење, консултантите за услуги ќе ви понудат најдобра можна услуга за да обезбедите безгрижно возење без проблеми.

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Производителите на неоригинални резервни делови не се обврзани да ги исполнуваат строгите стандарди за квалитет што ги бара SUZUKI од секој од нивните добавувачи. Резервните делови на SUZUKI се дизајнирани, конструирани и тестирани да ги исполнуваат или надминуваат важечките правила и стандарди за безбедност.

ГАРАНЦИЈА И БЕЗБЕДНОСТ

Оригиналните резервни делови на SUZUKI имаат 24-месечна гаранција за неограничена километража и можат да се купат само од овластени дилери на SUZUKI.