Hybrid

Сега купувањето автомобил со хибриден систем е полесно од кога и да било!  
 

Иновативната технологија HYBRID на SUZUKI е достапна за секого и нуди многу придобивки:
 

МАКСИМАЛНА ЕФИКАСНОСТ
Иновативната технологија HYBRID на SUZUKI користи енергија за да ја намали брзината на возилото, да го забрза моторот и да ја подобри ефикасноста на горивото.  
 

НИСКА ПОТРОШУВАЧКА
Компактната технологија HYBRID, комбинирана со лесната и отпорна HEARTECT платформа, значително ја намалува тежината на автомобилот, што резултира со помала потрошувачка на гориво.
 

БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА
Технологијата HYBRID се состои од ISG (интегриран стартер генератор) и литиум-јонска батерија која се полни во движење. Ова Ви овозможува искористување на придобивки без ограничување на километражата.  
 

НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ
Купувањето хибриден автомобил не значи само значително намалување на трошоците за гориво, туку и истовремена оптимизација на оперативните трошоци, бидејќи не е потребна посебна технологија за поддршка на истите.  


КОМПАКТ И СВЕТЛИНА
Благодарение на компактната батерија, сместена под возачкото седиште која тежи само 6,2 кг, ентериерот на автомобилот ја задржува својата удобност и функционалност.  


ВОЗБУДА ВО ВОЗЕЊЕТО
Со иновативна хибридна технологија, Вашиот стил на возење не се менува. Само седнете удобно зад воланот и уживајте во возбудата од возењето.


ВИДЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ ОД ГАМАТА НА SUZUKI КОИ КОРИСТАТ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЈА: IGNIS HYBRID, SWIFT HYBRID 
 

Можност за кредитирање преку ProCredit Банка, со одлични услови

Vitara и S-Cross, со годишна камата од само 3,75% | максимум на 5 години
 

 
 

Vitara 1.4 GL Hybrid
30% | 60 рати | Месечна рата 236 €.  
 

S-Cross 1.4 GL Hybrid
30% | 60 рати | Месечна рата 253 €.
 

Swift 1.2 GL Hybrid
20% | 60 рати | Месечна рата 191 €. 
 

Ignis 1.2 GL Hybrid
20% | 60 рати | Месечна рата 190 €.