Swift Sport

Бои

Champion Yellow Speedy Blue Metallic Reddish Pure White Pearl Premium Silver Metallic Mineral Gray Metallic Super Black Pearl

Детали

carmap

Инструменти со црвена боја

Кожен волан

Педали од нерѓосувачки челик

Декоративни детали

Систем за следење на промена на лента на движење