S-Cross

Нивоа на опрема

GLX

S-Cross Hybrid GL

  БЕЗБЕДНОСТ
 • ABS + EBD
 • ESP - Систем за контрола на стабилноста на возилото
 • TCS - Систем за контрола на влечна сила
 • Hill Hold - помош при тргнување на нагорнина
 • Radar Brake Support - Радарска подршка за сопирање
 • ESS - Сигнал за итно сопирање
 • Brake Аssist Function - Функција при кочење
 • TPMS - Систем за контрола на притисок во пневматици
 • 7 воздушни перници
 • Систем за ослободување на педали
 • ISOFIX - прицвстување на детско седиште х2
 • Место за прицврстување на детско седиште х3
 • Сигурносни брави за деца на задни врати
 • Имобилајзер - заштита од кражба
 • Безбедносен Аларм
 • LED Дневни светла
 • 3-то стоп светло
 • Сигнал за итно запирање
 • Start&Stop систем на моторот
 • КОМФОР И УПРАВУВАЊЕ
 • Електрика на прозори - напред и назад
 • Централно со далечинско заклучување на врати
 • Автоматски клима уред - двозонски
 • Полен филтер
 • MP3/WMA CD player + Bluetooth
 • Звучници x4
 • ACC - Прилагодлив темпомат (Cruise Control)
 • Ограничувач на брзина
 • USB приклучок
 • 12V прикључок
 • 3-крак серво управувач
 • Управувач - со висинско и длабинско подесување
 • ЕКСТЕРИЕР И ЕНТЕРИЕР
 • Гуми 215/60R16 + челични фелни
 • LED предни и задни светла
 • Автоматско нагодување на предни светла
 • Автоматски светла
 • Наслон за рака - меѓу предни седишта
 • Магленки - напред и назад
 • Тонирани стакла - зелена нијанса
 • Автоматски бришачи
 • Заден и странични прагови - црни
 • Кровни носачи - црни
 • Предна маска - хромирана
 • Надворешни рачки на врати во боја на каросерија
 • Електромагнетен отварач на 5-та врата
 • Греач на задно стакло
 • Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • Електрика на ретровизори
 • Автоматско затемнување на внатрешен ретровизор (ден/ноќ)
 • Предно светло во кабина (2 положби)
 • Централно светло во кабина (3 положби)
 • Светло во касета за ракавици
 • Сијаличка во централна долна касета
 • Штитиници за сонце со огледало и држач за билети
 • Рачка за придржување - страна на совозач и назад х2
 • Држач за чаша - напред х2 и држач за шише на врати х4
 • Внатрешни украсни лајсни на врати - црни
 • Внатрешни рачки за врати - хромирани
 • Возачко и совозачко седиште подесиви по висина
 • Копче на рачна кочница - хром
 • Џеб на задна страна на наслон на совозач
 • Делива задна клупа 60:40
 • Прекривка на багажен простор
 • Двојна преграда во багажникот
 • Сијаличка во багажник
 • Куки во багажен просотор: за пазарење х1, за мрежа х3
 • Tапацир на седишта - ткаенина
повеќе
од 21.900 €

од 19.378 €

GLX

S-Cross Hybrid GL Plus

  БЕЗБЕДНОСТ
 • Hill Descent Control - Помош при возење удолу (6MT & ALLGRIP)
 • Закључување на автоматски менувач (AT)
 • КОМФОРТ
 • Пристап и стартување без клуч (Keyless)
 • Кожен волан
 • Подршка за Android & Apple CarPlay
 • Високотонци х 2
 • Прекинувач за режим на возење (за ALLGRIP)
 • Грејачи на предни седишта
 • Канали за греење на задни седишта
 • Рачни типки на волан за менување брзини (за АТ)
 • Камера за паркирање наназад
 • ЕКСТЕРИЕР И ИНТЕРИЕР
 • Алуминиумски фелни 215/55R17
 • Темни - термоизолациони задни стакла
 • Електрично преклопиви надворешни ретровизори
 • Трепкачи и грејачи на ретровизори
 • Наслон за рака на задни седишта
 • Заден и странични прагови - сребрени
 • Кровни носачи - Хромирани (Anodized aluminium)
 • Горна фиока за очила
 • Предно светло во кабина (3 положби)
 • Сијаличка кај стопалата (предни седишта)
 • Штитиници за сонце - Со функција за осветлување
 • Држач за чаша - назад х2
 • Хромирани централни и странични дувалки
 • Украсни лајсни на врати - сребрени
 • Тапацирање на седишта со штепови
повеќе

од 22.900 €

GLX SR

S-Cross Hybrid GLX

Повеќе од Gl Plus:

  БЕЗБЕДНОСТ
 • Сензори за паркирање - напред и назад х4
 • КОМФОРТ
 • Навигација
 • Централен звучник
 • ЕКСТЕРИЕР И ИНТЕРИЕР
 • Полирани Алуминиумски фелни 215/55R17
 • Предно светло за кабина (3 положби)
 • Тапацирање на седишта со велур и вештачка кожа (AT/T)
 • Тапацир на врати со вештачка кожа (AT/T)
повеќе

од 23.900 €

Бои

Sphere Blue Pearl Energetic Red Pearl Mineral Gray Metallic Cosmic Black Pearl Metallic Superior White Galactic Gray Metallic Cool White Pearl Silky Silver Metallic Canyon Brown Pearl Metallic

Детали

carmap

Мултифункционален екран осетлив на допир

Двозонски клима-уред

Информационен дисплеј

AllGrid контролер

Кожени седишта