New Vitara

Нивоа на опрема

GLX

Vitara Hybrid GL


  БЕЗБЕДНОСТ
 • ABS + EBD
 • ESP - Систем за контрола на стабилноста на возилото
 • TCS - Систем за контрола на влечна сила
 • Hill Hold - Помош при тргнување на нагорнина
 • Dual Sensor Brake Suport – Сензори за итно сопирање со препознавање пешаци
 • Radar Brake Suport - Радарска подршка за сопирање
 • ESS – Сигнал за итно сопирање
 • Предупредување за напуштање на сообраќајната лента
 • Trafic Sign Recognition - Препознавање на сообраќајни знаци
 • Brake Assist Function - Функција при кочење
 • TPMS - Систем за контрола на притисок во пневматици
 • 7 воздушни перници
 • Систем за ослободување на педали
 • ISOFIX - Прицвстување на детско седиште х2
 • Место за прицврстување на детско седиште х3
 • Сигурносни брави за деца на задни врати
 • Имобилајзер - заштита од кражба
 • Безбедносен Аларм
 • LED Дневни светла
 • 3-то стоп светло
 • Старт стоп систем на моторот

 • КОМФОР И УПРАВУВАЊЕ
 • Електрика на прозори - напред
 • Централно со далечинско заклучување на врати
 • Автоматски клима уред
 • Филтер за полен
 • MP3/WMA CD player + Bluetooth
 • Звучници x 4
 • Прилагодлив Cruse Control (ACC)
 • Ограничувач на брзина
 • 4.2" LCD информационен дисплеј во боја
 • USB приклучок
 • 12V приклучок
 • 3-крак серво управувач
 • Управувач со висинско и длабинско подесување

 • ЕКСТЕРИЕР И ЕНТЕРИЕР
 • Гуми 215/60R16 на челични фелни
 • LED предни и задни светла
 • Автоматско нагодување на предни светла
 • Автоматски светла
 • Магленки - напред и назад
 • Тонирани стакла- зелена нијанса
 • Автоматски бришачи
 • Кровни носачи - црни
 • Предна маска - црна
 • Надворешни рачки на врати - црни
 • Електромагнетен отварач на 5-та врата
 • Греач на задно стакло
 • Надворешни ретровизори - црни
 • Електрика на ретровизори
 • Предно светло во кабина (2 положби)
 • Централно светло во кабина (3 положби)
 • Сијаличка во централна долна касета
 • Штитиници за сонце со огледало и држач за билети
 • Рачка за придржување - Страна на совозач и назад х2
 • Држач за чаша - напред х 2 и држач за шише на врати х 4
 • Внатрешни украсни лајсни на врати-црни
 • Внатрешни рачки за врати - црни
 • Возачко и совозачко седиште подесиви по висина
 • Џеб на задна страна на наслон на совозач
 • Делива задна клупа 60:40
 • Прекривка на багажен простор
 • Куки во багажен просотор: за пазарење х1, за мрежа х2
 • Tапацир на седишта - ткаенина
 • Сет за поправка на пневматик и помошен алат
повеќе
од 19.890 €

од 17.990 €,
за Vitara Hybrid GL

GLX

Vitara Hybrid GL Plus

Повеќе од GL:
  БЕЗБЕДНОСТ
 • BSM - Детекција на мртов агол (6MT&ALLGRIP)
 • RCTA - Предупредување при возење назад (6MT&ALLGRIP)
 • Hill Descent Control - Помош при возење удолу (6MT&ALLGRIP)
 • Заклучување на автоматски менувач (AT)
 • КОМФОРТ
 • Електрика на прозори - назад
 • Аудио систем со 7” LCD дисплеј осетлив на допир
 • Поддршка за Android I Apple CarPlay
 • Камера за паркирање наназад
 • Прекинувач за режим на возење (за ALLGRIP)
 • Грејачи на предни седишта
 • Канали за греење на задни седишта
 • Кожен волан
 • Рачни типки на волан за менување брзини (за АТ)
 • ЕКСТЕРИЕР И ИНТЕРИЕР
 • Алуминиумски фелни 215/55R17
 • Кровни носачи - сребрени
 • Предна маска- хромирана
 • Хромиран штитник под преден браник
 • Надворешни рачки на врати во боја на каросерија
 • Темни термоизолациони задни стакла
 • Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • Грејачи на ретровизори
 • Светло во касета за ракавици
 • Сијаличка кај стопалата (предни седишта)
 • Штитиници за сонце - со функција за осветлување
 • Шара на централна конзола - сребрена
 • Хромирани централни и странични дувалки
 • Копче на рачна кочница - хром
 • Украсни лајсни на врати - сребрени
 • Внатрешни рачки за врати - хром
 • Наслон за рака - меѓу предни седишта
 • Тапацирање на седишта со бели штепови
 • Двојна преграда во багажникот
 • Сијаличка во багажен простор
повеќе
од 21.490 €

од 18.990 €,
за Vitara Hybrid GL Plus

GLX SR

Vitara Hybrid GLX

Повеќе од GL Plus:
  БЕЗБЕДНОСТ
 • Сензори за паркирање - напред и назад х 4
 • КОМФОРТ
 • Стартување без клуч (Keyless)
 • Високотонци x 2
 • Smartphone Linkage Display Audio + Bluetooth®* + Rearview camera + Navigation system + DAB radio
 • ЕКСТЕРИЕР И ИНТЕРИЕР
 • Полирани Алуминиумски фелни 215/55R17
 • Електрично преклопиви надворешни ретровизори
 • Трепкачи на ретровизори
 • Централен часовник
 • Предно светло за кабина (3 положби)
 • Тапацирање на седишта со велур и вештачка кожа
 • Тапацир на врати со вештачка кожа
повеќе

од 23.900 €,
за Vitara Hybrid GLX

Бои

Superior White Bright Red Galactic Gray Cool White Pearl Cosmic Black Pearl Silky Silver Atlantis Turquoise Savanna Ivory + Cosmic Black Pearl Atlantis Turquoise + Cosmic Black Pearl Galactic Gray + Cosmic Black Pearl Bright Red + Cosmic Black Pearl Atlantis Turquoise + Superior White Solar Yellow Pearl + Cosmic Black Pearl Ice Grayish Blue + Cosmic Black Pearl Solar Yellow Pearl + Superior White

Детали

carmap

Часовник во централната конзола

Клима уред со филтер за полен

Blind Spot Monitor

за ниво GL+ (само за 4WD) и за ниво GLX

7" Екран осетлив на допир со можност за поврзуввање со паметен телефон и камера за гледање назад

Нов дизајн на тапацирот на седиштата

Cruise Control контрола на управувачот

Подлактица

Загревање на предните седишта