All new Jimny

Нивоа на опрема

GL

All new Jimny GL

Ставки од ниво на опрема GL:
 • Серво управувач со аудио команди
 • Управувач подесив по висина
 • Патен компјутер
 • Клима уред
 • 6 воздушни перници
 • ABS + EBD
 • ESP - Систем за контрола на стабилноста на возилото
 • TCS - Систем за контрола на влечна сила
 • Помош при изненадно кочење
 • USB прикључок
 • Bluetooth контроли на управувачот
 • DRL дневни светла
 • Автоматски светла
 • Светла за магла напред и назад
 • Aсистенција на долги светла
 • DSBS - Радарска поддршка за сопирање
 • Сигнал за итно запирање
 • Радарско следење на сообраќајна лента
 • Cruse control - темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Hill Hold Contol - помош при тргање на угорнина
 • Hill Desent Control - помош при возење низбрдо
 • Далечинско централно заклучување
 • Радио CD MP3 WMA
 • Тонирани стакла
 • Електрика на предни прозори
 • Електрика на ретровизори
 • Грејачи на предни седишта
 • Делива задна клупа 50:50
 • Индикатор со препорака за степен на пренос
 • Индикатор за низок притисок во пневматици
 • Систем за заштита од кражба, Имобилизатор
 • Филтер за полен
 • Isofix за детско седиште х 2
 • Систем за ослободување на педали при судар
 • Резервно тркало со челичен бандаж
повеќе

од 18.470 Евра

GLX

All new Jimny GLX

Повеќе од GL:
 • Управувач обложен со кожа
 • Алуминиумски бандажи
 • Автоматски клима уред
 • Темни термоизолациони задни стакла
 • 7 инчен екран android+aud+NAVI
 • Грејачи на ретровизори
 • LED проектор на предни светла
 • Автоматско нагодување на предни светла
 • Мијач на фарови
 • 12V напојување во багажник
 • Кутија за рамен под во багажник
 • Резервно тркало со алуминиумски бандаж
повеќе

од 20.500 Евра

Бои

Medium Gray Bluish Black Pearl Superior White Silky Silver Metallic Jungle Green Kinetic Yellow + Bluish Black Brisk Blue + Bluish Black Chiffon Ivory + Bluish Black

Детали

carmap

Кожен волан

Внатрешна рачка

Контроли

USB приклучок

Мултифункционален екран осетлив на допир