< >


     

 

Пристигнаа Vitara и Celerio
Двата Suzuki новитети најавени за почетокот на 2015-та, веќе се во Македонија - новата Vitara, која почнува со цена од 14.980 евра и малиот Celerio, со стартна цена од 8.360 евра.